categories

Overzicht van thema trainingen en workshops 2019


Over de Lijn

Workshop van 1 dagdeel of 1 dag. "van onbegrip naar waardering, ontzag en bewondering in één dag"

In ons programma Over de Lijn leren collega’s  elkaar in één dag tijd pas echt goed kennen door mee te doen aan een uitdagende dag.

Meer info


Vitalitymanagement voor het individu en team

Training van vier dagdelen gericht op twee pijlers. 1) Duurzame inzetbaarheid: ziekteverzuim, verloop en verminderde arbeid-satisfaction tegengaan. 2) Het Nieuwe Samenwerken: bewuster, communicatiever, creatiever en effectiever werken binnen het team.
Meer info

 

 

Energiemanagement

Workshop van 1 dag waarin je inzicht krijgt in je persoonlijke energiebeheer. Wat slokt onbedoeld teveel energie op? Waaraan geef ik mijn energie en waarvan krijg ik energie?
Meer infoNieuwe trainingen

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers wordt steeds belangrijker voor organisaties en bedrijven. GroeneCoaching voor Teams zal daartoe nieuwe trainingen en workshops (ook op maat!) blijven ontwikkelen.

 

Wilt u op de hoogte blijven? Stuur ons een e-mail en we zetten u op de mailinglijst.

Waar staat beleven en trainen voor?


Teambijeenkomst met inhoud

Kies voor een bedrijfsevenement of teamuitje waarin het WIJ gevoel, organisatorische én persoonlijke groei centraal staan. Daarmee  slaat u twee vliegen in één klap.

 

Belevingen die op alle niveaus prikkelen

Wij willen graag dat uw werknemers geraakt worden. Ze inspireren door ze (samen) te laten beleven. GroeneCoaching voor Teams biedt een creatief verpakte mix van diepgang, ontspanning en inspiratie.

 

Wat zit er in die mix?

Wij geven trainingen in de vorm van workshops en activiteiten die niet alleen de ogen en oren, maar álle zintuigen prikkelen. Persoonlijke ontwikkelingsmomenten in een fijn luchtig jasje.

 

Diepgang in de praktijk

Jarenlange coachingservaring heeft uitgewezen dat onze creatieve werkvormen en metaforen krachtige tools zijn voor duurzame verandering en succesvolle teams. De sleutel hiertoe is het samen beleven. Door samen een geweldige ervaring te hebben ontstaat een verrassingseffect: men kijkt ineens anders naar de ander en naar zichzelf. Dit resulteert in verbinding en respect voor elkaars inzichten en vaardigheden.

 

 

Onze workshops en activiteiten (door ons coachingswerkvormen genoemd) rusten op drie pijlers: actief, natuur en creatief. De meeste coachingswerkvormen zijn een combinatie van twee of drie pijlers.

Advies

 

Bundel de financiële middelen voor

scholing en teamevents

voor een prettige bijeenkomst

met verdieping!Referentie

 

Jaap en Marieke hebben het ochtendprogramma

van onze teamdag ingevuld.

Tijdens deze workshop werd gebruik gemaakt

van foto's en tekeningen.

Er is goed rekening gehouden met de

wensen van het team.


Het is een inspirerende ochtend geweest

met aandacht voor veiligheid

in de groep en voor het individu.


De doelen die in het ochtendprogramma

zijn gesteld werden in het

middagprogramma met zoekopdrachten

via de GPS en boogschieten "verankerd".Sandra Tuithof
ASVZ Teamleider
Gezinsondersteuning Midden Holland