categories

Weilanddagen of Hei sessie in de Randstad

 

Inspiratie opdoen

Kom een dag in het weiland banjeren en ontdek hoe je al snel tot inspirerende ideëen komt. De sereniteit en de weidse vergezichten van het Groene Hart manen je hoofd tot kalmte.

Wij laten ondernemers, managers en adviseurs letterlijk of figuurlijk 'in de klei' ontdekken welke inspiratiebron de polder biedt voor persoonlijke en organisatorische veranderingsprocessen.

Wij bieden procesbegeleiding waarbij de beleving centraal staat. De sessies zijn inhoudelijk en hebben een workshopachtig karakter. Onze expertise zorgt voor zoektocht naar authenticiteit.


Doelgericht het weiland in

 

Buiten vergaderen

Praten, overleggen, leren, luisteren, opleiden, trainen, confereren en delibereren hoeft niet in een onpersoonlijk congrescentrum of in de dagelijkse kantoorruimte. Een weilanddag (of dagdeel) is een fris alternatief.  Relatief dicht bij huis bovendien, in de Randstad.

De weilanddag biedt uw bedrijf of organisatie de gelegenheid om te werken aan lange termijn visie, teambinding, jaarplannen, projectplannen, en de vertaling daarvan naar acties in de dagelijkse praktijk.

 

GroeneHartslag heeft ruime ervaring met groepscoaching en teambuildingsactiviteiten. Het creëeren van een grotere persoonlijke en collectieve betrokkenheid bij de doelstellingen van het bedrijf is een belangrijk speerpunt. Lees meer over onze achterliggende filosofie met betrekking tot mens, natuur en organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Als u uw teams in beweging wilt brengen dan is GroeneHartslag uw partner.

 

  • Een teamuitje kan bij ons meer zijn! Met onze strategische creativiteit en uw realistische wensen realiseren wij optimale interne communicatie.
  • Bij GroeneHartslag brengt u alles onder één paraplu. Bekende afstemmings- problemen worden zo tot een minimum beperkt.