categories

GroeneCoaching voor Teams begeleidt succesvol teams en organisaties. Nu we in economisch gunstige tijden verkeren, zijn vertrouwen, vitaliteit en weerbaarheid essentieel.

Onze actieve groepstrainingen vinden waar mogelijk plaats in de natuur. Door samen te werken aan motivaties, drijfveren, bewustwording en communicatie komt duurzame verandering op gang.

 

Wat is analytische teamcoaching?

Analytische teamcoaching is veel meer dan alleen stressvermindering of een team vooruit helpen naar meer productiviteit. Het gaat erom het beste uit het team te halen. Dat kan alleen via intrinsieke motivatie,zingevend leiderschap en bewustwording. Ieders drijfveren, krachten en zwaktes komen naar boven. Zo kan ieder bemanningslid, als bij een schip dat uitvaart op zee, de positie innemen waar hij geschikt voor is.

 

Maar nog belangrijker, een schip kan niet succesvol de oceaan oversteken als niet elk bemanningslid hetzelfde verlangen heeft. Het verlangen naar de eindeloze zee.

 

GroeneCoaching voor Teams biedt begeleiding in de vorm van laagdrempelige programma's die gelden als bewustwordingsproces voor het sociaal en mentaal kapitaal van de onderneming. Wij laten medewerkers op een creatieve manier communiceren over hun belevenissen in relatie tot de actualiteit. Zo ontstaat er blijvend begripbetrokkenheid en vertrouwen, en ook wanneer er veranderingen optreden in de eigen werk- of privésituatie.

 

Begeleiding van dit duurzame proces vereist mensenkennis en kennis van dieptepsychologie.

Jaap de Vries is de drijvende kracht achter GroeneCoaching voor Teams. Hij is trainer, analytisch coach en therapeut.

Hij werkt vaak vanuit het Jungiaans gedachtegoed en begeleidt al jarenlang mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het ontplooien van hun talenten. Bekijk de website www.groenecoaching.nl als je meer wilt weten over persoonlijke begeleiding.

 

 

 

 

GroeneCoachingvoorTeams

is onderdeel van

GroeneHartslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze waarden

Klanten en medewerkers staan bij ons op de eerste plaats. Op de korte- én lange termijn. GroeneHartslag werkt daarom volgens onderstaande kernwaarden:

 

  • Vertrouwen
  • Waarde toevoegen en onze kennis delen
  • Deskundigheid en pragmatisme in onze benadering
  • Betrouwbaarheid en professionaliteit
  • Continue ontplooiing door te leren en te vernieuwen
  • Jezelf kunnen zijn en blijven
  • Ondernemerschap en dynamische groei in de organisatie

Lees meer over GroeneHartslag